20090624

4-Ιουν-2009: Ευρωεκλογές, Φωτογραφίες από την συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο της Αθήνας.

Είχα βρεθεί εντελώς τυχαία το απόγευμα 4η Ιουνίου 2009 στο κέντρο της Αθήνας για μια δουλειά στα Εξάρχεια, όπου έπεσα τυχαία στην συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΣΟΚ για την ομιλία του Γεώργιου Παπανδρέου στο Πεδίο του Άρεως. Γενικά μου φαίνεται λίγο αστείο το φαινόμενο να κατεβαίνει κόσμος με σημαίες για μια ομιλία ;-). Έτσι δοκίμασα να φωτογραφίζω εικόνες λίγο αστείες σκεπτόμενος ότι συνήθως οι φωτογραφίες που τραβάω δεν έχουν χιούμορ, ζηλεύοντας λίγο το χιούμορ των φωτογραφιών του Νάσου Αβδαρμάνη (blog: Περί Φωτογραφίας). Το σύνολο των φωτογραφιών που λήφθηκαν και επιλέχθηκαν μόνο οι παραπάνω φαίνονται στην επόμενη εικόνα:

2 σχόλια:

  1. ggia, ευχαριστώ πολύ για την αναφορά. Η αλήθεια είναι πως και εγώ έχω τραβήξει σε πολιτικές συγκεντρώσεις (κυρίως στις προηγούμενες βουλετικές εκλογές αλλά και παλιότερα το 2000) και είχα μάλιστα κάποτε στο μυαλό μου να το κάνω "θέμα". Κάποια στιγμή, εκτός από μία που ήδη έχω βάλει, θα αναρτήσω μερικές και στο δικό μου blog.

    Με την αφορμή, αυτό που σκέφτομαι πολύ συχνά για τις δικές σου φωτογραφίες και ήθελα εδώ και καιρό να σου το πω είναι ότι νομίζω πως έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα πολλές από αυτές να είναι αρκετά "βραδύκαυστες". Με την αντικειμενική και την ορθεμετωπική αντιμετώπιση των θεμάτων αρχικά ίσως να δίνουν την εντύπωση ότι είναι σχετικά απλές χωρίς να σε κερδίζουν με τεχνάσματα ή με εμφανείς "ακροβατισμούς" όμως σου μένουν στο μυαλό και όταν επανέρχονται ή τις ξανασυναντάς μετά από λίγο καιρό τότε ανακαλύπτεις την πραγματική τους δύναμη. Έχουν μια εσωτερική ένταση και δύναμη, κάτι που με κάνει να εκτιμώ ιδιαίτερα την δουλειά σου (ειδικά τα πορτραίτα σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια σου..

    από Σεπτέμβρη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαι για ένα χρόνο Κομοτηνή.. έτσι θα έρχομαι συχνά για επίσκεψη (ελπίζω) στην Θεσσαλονίκη.. θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά.. και να σου πάρω και την συνέντευξη που λέγαμε! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή