20100111

21-Απρ-2009: Το μουσικό συγκροτήμα Βαλκανατόλια (Balkanatolia) - Κομοτηνή.


Για το μουσικό συγκρότημα Balkanatolia - Βαλκανατόλια (www.balkanatolia.gr, www.myspace.com/balkanatolia) έχουμε δει φωτογραφίες σε προηγούμενη ανάρτηση και έχουμε ακούσει το Demo-CD τους "Μπιρ". Σε αυτό το 22λεπτο βίντεο παρακολουθούμε την συνέντευξη (21-Απρ-2009) με τον Χαλήλ Μουσταφά και του Αλέξανδρου Πισκιούλη από το συγκρότημα Βαλκανατόλια (Balkanatolia), στην Κομοτηνή. Οι Βαλκανατόλια είναι ένα μουσικό συγκρότημα που αποτελείται από Έλληνες και Τούρκους μουσικούς στην Κομοτηνή με μουσικές επιρροές από την Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, (ΠΓΔ) Μακεδονία, Αλβανία.. Στο τέλος του βίντεο παρακολουθούμε τους Βαλκανατόλια ζωντανά με το τραγούδι Gecti dost kervani (Παραδοσιακό Τούρκικο Ασίκικο) και Leylim Ley (Zuflu Livaneli σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου) στην συναυλία τους 12-Οκτ-2009 στην Κομοτηνή.

Μέσα στο βίντεο βλέπουμε και μερικές από τις φωτογραφίες που έχουμε ήδη δημοσιεύσει σε παλαιότερη ανάρτηση στο blog. Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε high definition ποιότητα αν το ανοίξετε κατευθείαν από την σελίδα. Επίσης μερικές από τις φωτογραφίες είναι ανεβασμένες και στο άρθρο για του Balkanatolia στο el.wikipedia.

2 σχόλια:

  1. αχ συνεχώς στα όρια δύσης και ανατολής είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το είδες όλο; ενδιαφέρον δεν έχει η συνέντευξη.. είναι γυρισμένη όλη με την κάμερα σταθερή σε ένα σημείο.. και έχει γίνει αποκοπή εικόνας στα πλάνα που φαίνεται μόνος ο Χαλήλ.. και μόνος ο Παναγιώτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή