20070919

Guča/Γκούτσα - Σερβία Αυγ-2007: Ασπρόμαυρες εικόνες, Μέρος 5/5.

Αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες από την Γκούτσα οι οποίες έχουν επιλεχθεί από το 5 φιλμ του οποίου το "ψηφιακό contact sheet" ακολουθεί:

7 σχόλια:

  1. εσύ πρέπει να κάνεις διδακτορικό στη βαλκανικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mou aresei polu i defteri fotografia, alla to pio agapimeno mou kommati einai to 3/5 post.

    theloume vevaia perissoterous ixous apo trompetes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @markos-the-gnostic

    υπάρχουν "εύκολα" Journals στην βαλκανολογία για να μπορέσω να το πάρω ή στο ίδιο αδιέξοδο θα είμαι πάλι με το διδακτορικό στη φωνή που κάνω; ;-)

    @zenovia

    Μόλις βρω λίγο χρόνο θέλω να σηκώσω ένα podcast με τέτοιου είδους μουσική.. την μουσική την έχω ήδη επιλέξει (έχω πολλά cds με τέτοια μουσική).. μόνο χρόνο να βρω και θα το ανεβάσω....

    (πρέπει να κάνω mp3, να τα μιξάρω, να κάτσω στο μικρόφωνο να τα παρουσιάσω κλπ κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μπας και φωτογραφίζαμε δίπλα δίπλα ;
    http://www.photofolio.gr/main.php?g2_itemId=69

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Christos

    Πράγματι..

    Εγώ δεν θυμάμαι ποιος είσαι.. Έχεις καμία φωτογραφία που είμαι εγώ μέσα;

    Εσύ με θυμάσαι; Βλέπω από το profile σου ότι είσαι συνάδελφος (καθηγητής πληροφορικής!)..

    Κοίτα τι σου κάνει η τεχνολογία, μπορεί να μην μιλήσαμε στην Guca, αλλά βρεθήκαμε μέσω internet.

    Γνωρίζω τον ιστότοπο "Φωτοεστίαση" και τον έχω ήδη στα bookmarks μου. Κάποια στιγμή στο μέλλον έχω σχέδιο να δημοσιεύσω αναρτήσεις εδώ στο blog σχετικά με τέτοιος χώρους / ομάδες / φωτογράφους. Ήδη έχω σχολιάσει κάποιους λίγους φωτογράφους και του ιστότοπούς τους που μου άρεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6:55 μ.μ.

    Γεια σου Γιώργο συνάδελφε,
    πρώτα απ΄ όλα να σε ευχαριστήσω για την ανάρτηση και την αναφορά που κάνεις για την πρώτη θέση του διαγωνισμού (τραβηγμένη 2-3 μέρες πριν την Guca) του dpgr αλλά και την αναφορά στην ιστοσελίδα μου. Τελικά νομίζω ότι σε έχω σε δύο φωτογραφίες όχι και τόσο καλές. Στις στέλνω με email σε μικρή ανάλυση και όπως τραβήχτηκαν ανεπεξέργαστες. Αν τις θέλεις σε φουλ ανάλυση να στις στέλνω μια- μια γιατί δεν ξέρω αν τις χωράει το mailbox του freemail.

    Δεν ξέρω αν είχαμε συναντηθεί και γνωριστεί στη Guca. Είχα γνωρίσει μια παρέα από 3 αγόρια (όλοι φωτογράφοι) και μια κοπέλα στο λούνα παρκ αν θυμάμαι καλά όλοι φιλμάτοι εκτός από έναν ψηφιακό/αναλογικό Υποψιάζομαι ότι ένας από αυτούς πρέπει να είσαι και συ.Εγώ ήμουνα με ένα φιλαράκι επίσης φωτογράφο. To άλμπουμ του από Guca μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.dpgr.gr/usergalleries/thumbnails.php?album=14410

    Επίσης για τη ΦωτοΕστίαση να σου πω ότι είμαι ο ιδρυτής του site το οποίο εν μέρει είναι του Φωτογραφικού Εργαστηρίου Κοζάνης αλλά είναι ανοιχτό για όλους τους φίλους.
    Περιμένουμε να δούμε κάποιες galleries σου εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7:18 π.μ.

    Hi everybody, wonderul pic! enjoyed it > frm nick who loves to bits [URL=http://free-sim-cards.org.uk]free sim cards[/URL]

    ΑπάντησηΔιαγραφή