20071113

22-Σεπ-2007: Stencil (Jopy) και video-blog διαφήμηση, Άμστερνταμ, Ολλανδία.

Η σύνδεση (link) που φαίνεται στο κέντρο της φωτογραφία είναι το http://youtube.com/BeJTube (αναφέρεται στο κανάλι BejTube του youtube).

Πριν λίγο που ετοίμασα την φωτογραφία για την ανεβάσω στο ιστολόγιο μπήκα από περιέργεια για να δω στον παραπάνω σύνδεσμο. Οι δύο Αμερικάνες κοπέλες που βλέπουμε στην φωτογραφία έχουν video-blog. Από ότι κατάλαβα από τα βίντεο.. την εποχή εκείνη ταξίδευαν στην Ευρώπη και όπου πηγαίνανε κολλάγανε αυτά τα αυτοκόλλητα. Η παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο Άμστερνταμ στις 22-Σεπ-2007.

Βέβαια το κανάλι τους, από ότι βλέπω, δεν έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, παρόλο που οι κοπέλες το επιδιώκουν πολύ. Ακόμη και μέσα στα βίντεο το έχουν πάρει ζεστά το ζήτημα: χορεύουνε και συγχρόνως δείχνουν και λίγο μπούτι και μέχρι και βυζί πάνε να δείξουν κάπου κάπου ;-). Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μήπως και εγώ για να ανεβάσω την επικεψιμότητα να αρχίζω και εγώ να κολλάω τέτοια αυτοκόλητα στις πόλεις του ταξιδεύω; Ή να ανοίξω ένα video-blog και να αρχίσω να χορεύω.. ;-)

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:00 μ.μ.

    GIATI DE LES MANARI MU NA DEIXNEIS LIGO MPOUTI KI ESY
    PADWS I DO BELIEVE
    OTI TO NA XOREUEIS THA SPASEI REKOR...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτές είναι αρτίστες όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11:58 μ.μ.

    EUXARISTUME POLI
    I AXRISTES PLIROFORIES TIS BDOMADAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμος

    Πράγματι έχεις δίκιο ότι είναι άχρηστες πληροφορίες.

    Ο σκοπός της ανάρτησης ήταν κυρίως για την α/μ φωτογραφία που έχω τραβήξει (που προσωπικά μου αρέσει αισθητικά). Μου αρέσει το stencil αριστερά, ο τοίχος με την διαφήμιση του καναλιού του youtube (φωτογραφία 2 κοριτσιών μέσα στην διαφήμηση), και δεξιά η αφίσα του μαύρου που κοιτάζει προς τα αριστερά. Μου φαίνεται ισορροπημένη ως φωτογραφική σύνθεση.

    Βέβαια ίσως είναι λάθος που δεν στάθηκα μόνο στο να δείξω την α/μ φωτογραφία και μπήκα στο πειρασμό να σχολιάσω το link που φαίνεται (και κατανοώ την δυσαρέσκειά σου).

    Βέβαια μέσα από τον σχολιασμό αυτό, δεν προσπαθώ να διαφημίσω το συγκεκριμένο κανάλι (το οποίο πρώτη φορά το άνοιξα χθες, λίγο πριν δημοσιεύσω την φωτογραφία (από περιέργεια), και ούτε το παρακολουθώ.. ούτε θα το κάνω). Αλλά κυρίως να σχολιάσω ότι οι κοπέλες με αυτό το κανάλι προσπαθούν να προσελκύσουν "πελάτες" κολλώντας αυτά τα αυτοκόλλητα.

    Ευχαριστώ για το σχόλιό σου/δυσαρέσκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12:34 π.μ.

    parakalw den kanei tipota
    anytime...
    den diafwnw padws
    oti exei ena a endiaferon i fotografia
    oxi toso bebaia oso o dikos su xoros
    alla tespa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ggia tyxaia anakalypsa to blog sou kai xarika poly ego tin pliroforia sou ti vrika poli xrisimi kai endiaferousa giati deixnei to trend pou yparxei me afti tin internetiki epikoinonia kai episis trelli symptosi i mia kopella foraei kokkines botes kai xtes ekana ena post me kokkines botes !weird thanks for the tips anyhow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @piece de resistance

    ποια tips; ;-)

    Θα αρχίσεις να διαφημίζεις το ιστολόγιό σου με αυτοκόλλητα σε τοίχους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή