20070731

Αυγ 2005, Αυγ 2006: Ταινιάκι Τεκμηρίωσης (προσχέδιο (;)): "Φεστιβάλ Πάλης στην Ορεινή Ροδόπη".

Όλες οι παραπάνω φωτογραφίες είναι "screen shots" από τα παρακάτω βιντεάκια. Ξαναμόνταρα τα βίντεο της προηγούμενης ανάρτησης και το τελικό αποτέλεσμα είναι τα παρακάτω βίντεο (σε 3 μέρη γιατί το youtube δεν επιτρέπει πάνω από 10 λεπτά να γίνει upload βίντεο).

ΜΕΡΟΣ 1/3: Αυγ-2005 Χίλια.


ΜΕΡΟΣ 2/3: Αυγ-2006 Αλάντεπε.


ΜΕΡΟΣ 3/3: Αυγ-2006 Αλάντεπε.


Καλές διακοπές!! Δυστυχώς φέτος δεν θα καταφέρω να παρευρεθώ σε καμία από τις εκδηλώσεις πάλης της Ροδόπης. Ελπίζω να φέρω ωραίο/νέο φωτογραφικό υλικό από Ροδόπη, ΠΓΔΜ (Σκόπια), Σερβία και Βοσνία όπου θα ταξιδεύω τις επόμενες μέρες.. ;-) Τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να συναντήσω τον πρόεδρο της κοινότητας Οργάνης που είδαμε στο βίντεο, ώστε να του δώσω ένα dvd με το παραπάνω βίντεο.

Όταν επιστρέψω, θα δοκιμάσω να δώσω ένα link για κατέβασμα σε ποιότητα dvd των παραπάνω βίντεο γιατί η ποιότητα μέσα από το youtube δεν είναι πολύ καλή. Στα "screen shots" σε αυτήν την ανάρτηση φαίνεται η αρχική ποιότητα του βίντεο (mini-dv).

Επίσης ευχαριστώ σε όλους για όλα τα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης τα οποία με βοήθησαν στο να ξαναμοντάρω το προηγούμενο βίντεο καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου