20090528

21-Φεβ-2009: Ery Sky @Soul bar, Αθήνα.

Ο χονδρός κόκκος οφείλετε στο φιλμ Kodak T-MAX 3200 ASA που χρησιμοποιήθηκε. Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι επιλογές από το παρακάτω σύνολο των φωτογραφιών που λήφθηκαν συνολικά:

5 σχόλια:

  1. Ωραίες είναι και οι δύο και νομίζω έκανες σωστή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο φωτογραφιζόμενος φοράει γυαλιά, θεωρώ ότι θέλει λίγο προσοχή το τράβηγμα του πορτραίτου.. ώστε το περίγραμμα του σκελετού των γυαλιών να βοηθάει δημιουργικά στην φωτογραφία. Λίγο αριστερότερα/δεξιότερα/πάνω/κάτω να μετακινηθείς ο οφθαλμός μπορεί να πέσει πάνω στο σκελετό των γυαλιών.. ή ακόμη και να κινηθεί το πρόσωπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Ο φωτισμός και η αντίθεση αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως. Επιπλέον τα γυαλιά, αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά στη σύνθεση, μπορούν να βοηθήσουν στην ανάδειξη της φόρμας της φωτογραφίας. Στις συγκεκριμένες ένα ακόμη στοιχείο που βοηθά την φόρμα είναι και τα φρύδια της κοπέλας. Στην δεύτερη μάλιστα, δεν ξέρω αν της ζήτησες εσύ να τα "τραβήξει" πιο ψηλά για να τονιστούν ή απλά έτυχε, παρολαυτά το γεγονός αυτό λειτουργεί πολύ καλά στην φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Λακης Φουρουκλας

    Ευχαριστώ για τα σχόλια..

    @Tertuliano Máximo Afonso

    Όχι δεν ζήτησα να σηκώσει τα φρύδια Έρη, και αποφεύγω να ζητάω να παίρνει συγκεκριμένη έκφραση αυτός που φωτογραφίζω.. Προτιμώ να πετύχω την έκφραση φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή