20070126

19-Απρ-2005: Σχολική τάξη Ιεροσπουδαστήριου Κομοτηνής.

3 σχόλια:

 1. -τα αρώματα τα μυρίζεις τις αισθήσεις τις εξασκείς και το βλέμμα το στρέφεις στην ζωή των ολίγων ή μάλλον των σιωπηλών, (γιατί μάλλον πιο λίγοι δεν είναι) οι οποίοι πίσω από τους ψηλούς τοίχους και τις αυλόπορτες κρύβουν τις ζωέσ τούς
  -όχι για να μην τις δούμε και τούς κρίνουμε αλλά γιατί γι αυτούς ήταν -και για πολλούς είναι ακόμα- τρόπος ζωής... όπως το να παντρεύεσαι στα 12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος4:57 π.μ.

  Επεξήγηση για το (τουρκική;): Αν κάποιος της μειονότητας είναι άθεος, πως μπορεί να προσδιοριστεί με την λέξη "μουσουλμάνος"; Να προσδιοριστεί απλά ως μειονότητα της Θράκης επίσης δεν είναι εντελώς σωστό αφού επίσης μειονότητα στην Θράκη είναι οι τσιγγάνοι ROM, οι Πομάκοι (μιλούν σλαβόφωνη γλώσσα), οι Ρωσσοπόντιοι (Έλληνες μεν.. αλλά μιλάνε Ρωσσικά) κλπ.

  katanohse kallitera ta themata
  ta blepeis me fako ierospoudasthriou

  oi fotografies poly oraies

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ανώνυμος:

  Οι απόψεις που εκφράζω εδώ είναι καθαρά προσωπικές. Θα χαρώ όμως, αν έχεις να προσθέσεις καμιά νέα άποψη να την γράψεις ή να σχολιάσεις αιτιολογημένα κάτι που δεν σου άρεσε.

  Σημειώνω όμως ότι: το συγκεκριμένο blog το έχω κυρίως για την δημοσίευση φωτογραφιών μου που θεωρώ όμορφες (καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος).

  ΑπάντησηΔιαγραφή