20070621

Αυγ-2002: Βάθρες Σαμοθράκης.

Αύριο θα βρίσκομαι Σαμοθράκη για διακοπές, και δημοσιεύω μερικές φωτογραφίες από Σαμοθράκη, στις οποίες βλέπουμε τις βάθρες για τις οποίες είναι διάσημη η Σαμοθράκη. Γενικά βλέπω ότι πολύς κόσμος επισκέπτεται το blog από μηχανές αναζήτησης ψάχνοντας πληροφορίες για την Σαμοθράκη. Θα ήθελα να πληροφορήσω ότι υπάρχει ένα blog το οποίο είναι αφιερωμένο για την Σαμοθράκη από την alpiega (η οποία είναι blogger που μένει Σαμοθράκη).

Αν κοιτάξετε τις παλαιότερες δημοσιεύσεις στο blog αυτό θα δείτε σχετικά με την Σαμοθράκη το βίντεό μου Samothrace.odyssey την παραλία των Κηπών, και την φωτογραφία του φίλου μου Δημήτρη στην Γριά Βάθρα.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9:09 μ.μ.

    pas gia diakopes tora pou exei to dimosiografiko sunedrio?
    alla esena se fantazomai na meneis kato apo kanena dentro...

    :]

    kala na peraseis!

    z

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6:05 π.μ.

    Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμο

    Και όμως, η Σαμοθράκη ήταν άδεια, με ελάχιστο κόσμο (παρόλο που είχε το δημοσιογραφικό συνέδριο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως γενικά είναι πολύ δύσκολο θέμα τα νερά και κυρίως τα κινούμενα νερά (βλ καταρράκτες) ιδίως όταν το περιβάλλον είναι σκοτεινό και με περίεργη βλάστηση διάσπαρτη!

    ωραία φαίνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @gogo

    Μιας και περί νερών ο λόγος, στην Σαμοθράκη υπάρχουν και ιαματικά λουτρά (στο χωριό Θέρμες). Βέβαια το καλοκαίρι μόνο βράδυ μπορείς να κάνεις λουτρά γιατί το νερό είναι καυτό (δεν αναφέρομαι στα οργανωμένα λουτρά αλλά σε αυτά (τα ελεύθερα) που βρίσκονται δίπλα, λίγο πιο πάνω από τις οργανωμένες εγκαταστάσεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1:35 π.μ.

    κοιταω τις φωτο και δεν μου ερχεται με τιποτα στο μυαλο η σαμοθρακη..το μερος δεν αποτυπονεται σε φωτογραφια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος

    Εννοείς ότι η Σαμοθράκη είναι τόσο όμορφη που δεν αποτυπώνεται σε φωτογραφίες.

    Αλλά αν το δεις γενικότερα, η φωτογραφία δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα. Αφού, ο φωτογράφος επιλέγει ένα συγκεκριμένο κάδρο και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να φωτογραφίσει, ενώ στο τέλος επιλέγει τις καλύτερες φωτογραφίες να δείξει.

    Αν μπορούσε να αποτυπώσει η φωτογραφία την πραγματικότητα, τότε δεν θα χρειαζότανε να ταξιδεύουμε αλλά θα ήταν το ίδιο να βλέπουμε φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή